Luleå HF

116502 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2447700

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Men för helvete! PP för Fiskrenset igen! Intensiv kamp vid Fiskrensets sarg med många spelare och då faller en fiskrensare på Berglunds klubba och får PP. Det var alltså ingen medveten tripping och den kunde zebrorna verkligen ha släppt.

Nå. Även detta PP dödar vi men Fiskrenset kom fram bra och hade flera chanser med närskott, det var nära mål där. Men Luleå kämpar som fan i boxspelet och utan det skulle Fiskrenset haft ledningen nu.

Nu kommer en medveten tripping av Fiskrensare Lindbim på Rasken, mycket tydligare utvisning än de tre tidigare. Men vi hinner bara med 35 sekunder av den och trots chanser för Luleå står Fiskrenset emot, bl.a. ett skott från slottet till krysset av Kempe, men den pucken nyper Lasse J i plocken.

0-0 efter en period. Luleå inleder period 2 med 1.25 PP.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jag tycker attt Luleå ska ge Ward hälften av matcherna som är kvar i grundserien. Som det sett ut på slutet tycker jag faktiskt att han varit bättre än Lassi i de matcher han spelat. Dessutom är han väldigt ung. Han kan absolut vara nåt att bygga på för framtiden.
Kommentera