Luleå HF

116492 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2448490

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
björn power: Låter ju övertygande;-) Elithockeyfinanser är svåra att begripa. Pölsan letar upp en extern bedömare som kommer på att arenan Vips! är värd femtio miljoner till och plötsligt har degradering av konkursbo eliminerats. Eller Apan räknar in ApPeas skrytrestaurang och kommunalbetalade tomma stolar och påstås tillhöra de rikaste fastän de i flera år gått till banken och lånat pengar för att betala löner till spelare och andra anställda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läser glädjande information på HockeyNews (en site som för övrigt är överlägsen Hockeysverige när det gäller hockeykompetens och nivå på nyheter).

"CHL-semifinalen mot Frölunda bröt Erik Gustafsson (skottäckning), Einar Emanuelsson och Jonas Berglund matchen. – Vi hade tre som klev av på slutet. Det ser bra ut där också. Sedan får vi se om alla spelar på torsdag, men alla tre åkte med till Oskarshamn. Det är ingen fara med dem, det är dag till dag. Men det troliga är att alla kan spela. Det skulle vara att nån bara spelar lördag. Det skulle avgöras imorgon. Men det var inga allvarliga skador."
Kommentera