Luleå HF

116492 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2449907

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Hovet på plats 13 ligger ju hela 8 poäng efter Luleå på plats 12. Men Hovet har spelat två matcher färre än Luleå och en av dessa hängmatchen spelas just nu.

Och obehagligt nog har vi efter första perioden:

• Hovet-Fiskrenset 4-2

Challe-effekten slår till? Vi får höra med Vennerpalt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Två perioder spelade i Jönköping. Fortfarande ledning för Hovet, nu med 4-3.Efter bland annat två mål av Mattias Tedenby.

Vi är ju glada att kunna se artisten Tedenby spela hockey, sedan han för fem år sedan blev oskyldigt, och brutalt överfallen av highsticking Lindström som körde upp klubban i klockspelet på Tedenby och fällde denne i smärtor till isen (länk).

Zebrorna dömde INTE utvisning på highsticking som alltid haft en förkärlek för att klappa till motståndare i stora eller små huvuden med klubban.

OK, de såg nog inte överfallet, pucken var ju inte i närheten, vilket gör påhoppet ännu värre. Men situationsrummet kommer ju att rapportera det hela till DIFiplinnämnden, som året innan förlorade att "medvetet våld med klubba mot klockspel ska ALLTID straffas med avstängning".

Men skrikegård och sanny, som gullat med highsticking i åratal, gav lärlingen i situationsrummet order om att INTE anmäla övergreppet, så det gjorde han inte.

Och naturligtvis ledde det till storm i media. Varpå Lärling och domarbasen gick ut och förklarade att "det var inte tillräckligt våldsamt!"

Vilket förstås var en ren lögn. Det VAR våldsamt och någon sådan möjlighet att "ursäkta" ett övergrepp som SKA leda till avstängning finns inte. Och media höll sedan käft, vilket de förstås inte borde ha gjort. Utan i stället analyserat händelsen med riktiga experter och jagat på isfiaskoförbundet så att de blivit tvungna sparka lärling. Så skedde inte och därför har vi fortfarande kvar lärlingen att bestämma över situationsrummet med fortsatta subjektiva, tendentiösa och ibland obegripliga anmälningar eller inte anmälningar.
Kommentera