Luleå HF

116492 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2452326

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Magnussönerna hittar en utvisning på Oskars efter bara två min och i PP sätter Hovet 1-0. Paus nu. Ställningen i denna huvvaligans första match alltså obra för Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
I andra perioden kvitterar Oskars genom att göra mål utan att göra mål. D v s pucken går inte i mål eftersom buren var flyttad. Att reglerna är sådana vet vi ju, men det knepiga här är att buren är flyttad en lång tid utan att zebrorna blåser av. Lite "knepigt" för HV-vakten att skydda buren från mål, när buren inte är där. Men zebrorna ringde lärlingen i situationsrummet och han vet ju alltid besked, låt vara korkat ej så sällan. Men det här beslutet känns korrekt.

Därefter smällde Hovet in 2-1 men sedan har Oskars fått igång rock and roll-hockey och då vet vi hur det går. Det har blivit 2-2. Och 2-3. Nu paus inför tredje perioden, i ett obra underläge för Hovet, men bra för Luleå och Pölsan.

F n har Magnussönerna satt 1 utvisning på Hovet och 3 utvisningar på Oskars. Inte så oväntat av några av seriens uttalade hemmazebror.

Noterar att den där Suomela - som satte kvitteringen 2-2 - är ben jäkla duktig skytt, smäller till direkt han får enchans och skitduktig att hitta luckor. Den killen hade varit trevlig att ha i Luleå om Skuggan et al hade varit på hugget innan Oskars knep honom. Men han blev ju klar för Oskars 12 maj, samma dag som Luleå spelade game seven och ett par dagar innan Skuggan fick besked av Limpan att han skulle dra till Schweiz.

Pågår ju en ytterligare match och där leder Öret med 1-2 mot Fiskrenset efter två perioder.
Kommentera