Luleå HF

116492 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2454017

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Aj, aj, nu fick vi:

• HV 71 - LEKSANDS IF 1-1

Kom igen nu, Trottoarer!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
JAAAA!

Luleå får igång ett rejält andraperiodsanfall, där vi etablerar spel i Röglets zon, behåller puck, och kan successivt byta in pigga spelare medan de fem reglarna får spela länge och blir allt mer slut. Till slut hinner de inte med, Shinnimin får puck på ena sidan Rifalk, slår snabbt pass cross till kOMAReK som har öppet mål, men mycket liten vinkel, och pangar pricksäkert in pucken!

1.0 till Luleå och nu paus inför trean.

En mycket bättre andra period av Luleå som ägde det mesta, 12-2 i skott. Men med hänsyn till så många chanser Röglet haft kunde det mycket väl ha varit oavgjort eller t.o.m. ledning för reglarna.

Men Warden har varit utmärkt. Imponerande att han är så säker på att rädda skotten om han får tid på sig att se dem. Trevligt att se denna säkerheten. Fortfarande finns saker för honom att utveckla, t ex att mer aktivt söka se pucken när han har skymmer framför sig, kunna komma ut lite när motståndare kommer snabbt på kanten, hålla närmaste stolpen och inte ge returer.

Jag trodde att Warden skulle sila mål lite då och då, men tvärtom, han har varit riktigt bra och hans insatser påminner faktiskt om hur både Jesper Wallstedt och Filip Gustafsson var från början. Trevligt! Känns som alldeles utmärkt att Lassi får vila en del nu och kunna komma in framöver i bästa Lassiklass som förstås då lika med toppvakt i ligan. Det kan vi behöva framöver.
Kommentera