Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2468213

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Elliot12: och pyts: UNDERBART!

Kan inte ha för många inlägg om samma sak när det gäller Konungens Återkomst.

Förr eller senare blir förstås även Limpan gammal även om det är svårt att tro. Men att få hem honom igen och hinna med så många säsonger som möjligt hemma innan han lägger klubban på hyllan är ju något man gärna drömmer om.

Det ska visserligen sägas att rykten och diskussioner om Limpan hem till Luleå är en tradition som infinner sig varje vår och sommar och undra på det när det gäller en sådan magisk spelare. Några gånger har det infriats och tror att Limpan faktiskt haft funderingar varje år även om han som regel stannat i KHL eller Schweiz och dominerat samt fått mycket bra betalt för det.

Har för mig att någon därmed okunnig ville peka på MooDooprodukten highsticking Lindström som exempel på "klubbkänsla" för Apan, när motiveringen bara är den att denne highsticking konsekvent misslyckats å det grövsta i alla ligor och länder utanför Sverige inklusive i VM och OS. Limpan är tvärtom. Han har varit stjärna överallt han testat, med undantag NHL vilket har sina randiga skäl och rutiga orsaker som ej har med Linus att göra.

Limpan, uppvuxen på H-läktaren i Delfinen och utvecklad inom Luleå Hockey har spelat i många länder och för många lag och den enda plats han inte lyckades var i NHL vilket han naturligtvis hade all förmåga att göra. Men han hade oturen att draftas av de största idioterna på andra sidan Atlanten - Oljan från Edmonton - som styrts av korkade gubbar som såg till att komma sist i NHL år efter år för att sno åt sig alla draftettor vilka de sedan som regel hanterade helt fel och saboterade flera år av deras karriärer. Limpan draftades ju året innan han slog igenom i Luleå och därför så lågt som i fjärde rundan och sedan bjöds han in med armbågen av Oljan, men tackade först nej och drog till KHL och CSKA Mocka som gav honom och kompisen Harju 10 millar var för ett år. Det där fick ju oljegubbarna att ilskna till och när Limpan sedan kom till NHL tyckte de att han bäst skulle användas som brunkare, idioterna. Skit samma, han har ju därför kunnat glädja Europa med sin hockey i stället.

Sagan om Limpans Återkomst till sommaren kan förstås mycket väl stämma. Och med en sådan nyhet kan man lugnt köpa att den nu aktuella säsongen blir ett mellanår för oss och att man är nöjd att vi håller oss kvar bara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås lag mot Timret. Warden tar spaden, gissar att han gör det mot Tappara på lördag också, men kanske vilar på torsdag. Backparen varieras igen - kan tycka att där handlar det mest om vem som fixar uppdraget att städa upp defensivt efter orosmolnet i egen zon #44.

När det gäller linorna räknar vi förstås bort Kempen i fortsättningen men Bulan har nu kokat ihop ett mer seriöst försök kan man tycka.

• Connolly med Einar Wolf och Brännis. Kan väl fortsätta köra så med förhoppningen att det ska lossna för warulfvsdräparen.

• En finnlina med Tyrre, Komarov och Sallinen. Borde ju kunna trycka dit motståndarfemmor när de skärper sig och tar i.

• Lyckträffen med Shining Shinnimin tillsammans med Fröberg och så #67 kOMAReK som man hoppas börja hit än mer rätt.

• Och så ett ytterligare brunkargäng med Berglund, Nikupeteri och Rasken.

Timrets tycks komma med de vanliga timren men mest anmärkningsvärt är att isfiaskoförbundet slår rekord och återigen skickar apzebran - seriens värste
hemmadomare - att döma ut oss. Som kompanjon får han älvsbyöhlund som är sisådär och kanske kan hålla lite koll på apzebran. Vi får se.

Bara att förbereda sig på fortsatta domarskandaler av Nordlöf men en dag då vi kunnat diskutera Konungens Återkomst till Luleå Hockey kan man ta även det.
Kommentera