Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2469555

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
björn power: Jo, och nu slår vi från underläge eftersom alla inklusive vi själva räknat bort oss väl.

Visst, Warulfven fixade det. Men de hade en del dolda bonus de realiserade, vilket vi saknar. För det första var de innan säsongen topptippade eftersom de tankat hem en massa forwardsstjärnor, även om de slöspelade lite serien igenom. För det andra hade de en dold styrka i form av många spelare som kunde lira brutalt fysiskt och döda mer spelande lag. Där har vi väl eventuellt dolda talanger genom kanske Tyrre och Komarov men jämförelsevis inte så mycket att komma med 10-20 kg lättare och långsamma. Dels plockade de under säsongen in en mästerback (liksom vi, då). Dels hade de ersatt pennan med mitell som hade strategi att ändra utnyttjandet av real warulfven.

Nå, jag hoppas att den möjlighet du pekar på fungerar. Tycker att spelarna (varav de flesta var med till game seven i fjol) kämpar jävligt bra. Men svårt att se vilka som ska göra tillräckligt med mål och vilka som ska undvika att göra misstag i spelet utan puck när det blir mycket svårare matcher.

Men hoppas att jag har totalt fel. Kanske warulfvsdräparen Einar Wolf börjar sprätta in mål igen. Tänk, så kul det vore.
Kommentera