Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2469916

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu har tabloiderna hårdsatsat på att bevaka sista timmarna av deadline. Både Aftontrasan och Sexpressen kör live med rosen, abris, mädhöken etc.

Ett intresse har varit Apans målvaktsituation. Just nu har de ju EN riktigt bra vakt men den har en skadehistorik och utöver honom har de bara junisar att ta spaden vid behov. Och alla vet ju att Apans historik vad det gäller att utveckla egna vakter är ju....

Apan går ju strålande i SHL men det är klart att skulle de tappa vakten kan det skita sig i slutspelet, så visst vill/måste Eric Forssell hitta en vakt. Han HAR försökt men fått nej från många håll och nu har han inte många timmar kvar på sig. Från livesändningarna har vi ett rykte nu om att Apan hittat en finsk vakt. Vi får se.


2023 15 februari 23.59: Transferfönstret till SHL 2022-2023 stänger.

5 minuter och 3 timmar kvar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sexpesten intervjuade Holmströms agent live nyss och man får uppfattningen att det var BurkÖlen som erbjudit Vasa bra med pengar för Holmström, men han själv vägrade och sedan blev det Lagnau som faktiskt bjöd mindre. TILLÄGG: Nu intervjuar de Kenttä som bekräftar att de lagt bud på Holmström, som dock valde Lagnau. Hur mycket bjöd ni? -Det säger jag inte men allt är orimligt på en osund marknad.

Vidare är samme agent representant för Pontus Andreasson och sammanfattningsvis pressade mädhöken och de andra honom att halvt OK:a att de erbjuder SHL-klubbarna att bjuda på Pontus för kommande säsong. Så det låter som att det blir konkurrens om honom?!

Just nu går det rykten om att Luleå innan deadline kan komma att signa med Niklas Olausson?!

2023 15 februari 23.59: Transferfönstret till SHL 2022-2023 stänger.

24 minuter och 2 timmar kvar...
Kommentera