Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2471765

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och slutresultaten:

• Luleå HF - Leksands IF 3-4
• Brynäs IF - IK Oskarshamn 1-7
• Örebro HK - Timrå IK 3-0
• HV 71 - Färjestad BK 5-2
• Växjö Lakers HC - Skellefteå AIK 3-4 sudd
• Frölunda HC - Linköping HC 6-1
• IF Malmö Redhawks - Rögle BK 2-5

Ja, det känns obra att Trottoaren spöar oss hela tiden. Får se hur serien slutar med inte otänkbart vi möter dem i åttondel bäst av tre...

Samtidigt får man vara glad över att inte vara Pölsaren utan kläder en dag som denna....Pölsan vinner skotten med 53-24 men torskar matchen med 1-7! Lindbäck släpper in tre baljor, Pölsan byter vakt, Olkinuora släpper in fyra baljor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Var ut på stan en sväng efter match, men har nu fixat tabellerna.

Vilket drama vi går igenom! Jag tänker på Huvaligan där HuVa har vunnit tre poäng per match i 5 av 6 senaste matcher och bara torskat mot oss i Luleå. Men se hur de klättrat och i med detta GO svårt att tro annat än att de fixar detta och nu börjar det se nattsvart ut för Pölsan och Malmet som nu har samma målskillnad (-32 jämfört med HuVas -20) efter att Oskars krossat Pölsan.

Jag har väl undvikit att kommentera Pölsan egentligen men nu måste man undra vad ini helvitte den sympatiske Manner pysslat med? Han kunde skitit i allt men jobbat på att få till ett försvarsspel, punkt, slut, och dessutom avstått från den helt sjuka målvaktsvillervalla han pysslat med året igenom. Och hur kan sportchefen inte ha hajat bättre? Men han har väl i alla fall redan kontaktat Boumedienne och Nisse Ekman, fast utan att informera Manner som annars väl skulle ställa dessa två i mål.

Jaja. Det var inte så länge sedan vi var bombsäkra på att HuVa skulle hamna i kval men se hur det ändrats och så snabbt! Det får en att inse att med 7-8 matcher kvar undrar man om vi hinner med ytterligare en ändring? Kan Pölsan skärpa sig så pass trots allt att de kan hota - om inte HuVa - så nästa gäng? Luleå och Pungen?

Brrr. Inga lätta matcher vi har kvar.

Nå, man får vara tacksam för att det är infernaliskt spännande. Det är hockey!

Men som Scarlett O'Hara skakar av sig elände i slutraden av Gone with the Wind: I'll think about that tomorrow.

Eller rättare. Från och med nu är det matchen mot Tappar på lördag som gäller.

Är Honka fortfarande borta då? Och Engsund fick game misconduct och inte match penalty men kan vi lita på att galenpannan lärling inte kör en hitta-på-rapport till DIFiplinnämnden? Men vi lär ju kunna plocka in Ola iaf, fast kan Bulan göra det på ett vinnande sätt?

Och kan vi överhuvudtaget stå emot Tappara som tycks satsa stenhårt på finalen med stöd av en massa tapparasupportrar som kommer att invadera Delfinen?
Kommentera