Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2472288

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
mattias - 74: Ja, Engsund är normalt mycket skicklig att sätta bra och justa tacklingar, men där blev det fel. När Ashton vek av hann Engsund inte reagera och det blev bara benet han fick träff på vilket var olyckligt och hoppas att Ashtons skada inte blev så stor. Har sett bilder nu och hoppas korsbandet klarat sig och gissar/hoppas på en liten bristning med blödning i högra benets inre ledbandsfäste mot lårbenet som då normalt kan läka rätt snabbt genom vila bara.

Svårt att tro annat än att DIFiplinnämnden stänger av honom vilket blir väldigt olyckligt för vår del. I första hand eftersom han skulle ha behövts mot Tappara i morgon. I andra hand eftersom två insläppta under hans femminutersutvisning fick stor betydelse igår och i tredje hand om frånvaro SHL-matcher kommande vecka sänker oss då.

4-5 matcher? Ja, tror inte heller att det var medvetet men däremot slarvigt och därför respektlöst och du kan mycket väl gissa rätt. Snart får vi ju domen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:

Alla former av knätacklingar är väldigt dumt, men det är lätt för oss som inte vet hur det är att spela och sitta här och klaga men finns ju spelare som har en hitoria av sådant här. Matt Cooke i NHL är ju en spelare som aldrig lärde sig av sina ständigt korkade tilltag

Detta bara är en av hans idiotiska tilltag. Sådant här är farligt på riktigt.

www.youtube.com/watch?v=caCuIMmo_TM
Kommentera