Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2475008

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Tack, det var vänligt:-)

Vi fokuserar på att i vätt och torrt stödja vårt älskade Luleå Hockey. Lästa nyss Brendan Shinnimin i intervju efter matchen:

Vad vill du säga till alla supportrar som upplevt två finalförluster på kort tid?
– Jag vill bara be om ursäkt till allihopa. Jag hoppas att de fortsätter stå bakom oss. Nu ska vi pusha allt vi kan i SHL, så får vi se vad som händer där. Jag hoppas att vi i år eller nästa säsong kan ge tillbaka till dem.

Du har varit här i snart två säsonger, skulle du vilja förlänga kontraktet om du fick chansen?
– Ja, jag gillar vår stil. Vi spelar tufft och ärligt. Staden brinner för ishockey och är väldigt passionerad, kanske den mest passionerade staden i hela ligan. Det är på sådana platser du vill vara, så får jag chansen att stanna kvar skulle jag älska det.

KOMMENTAR
Jag tillhör de som var tveksam när Luleå skrev kontrakt med Shinnimin 2021. Kul kille, duktig också. Men hans överdrivna förstärkningar av filmande karaktär var inget man önskade se i klubben. Sedan lyckades han inte imponera med så mycket poäng och i stället blev han alltmer uppmärksammad för teatraliska förstärkningar. Men ledarna pratade med honom och han tog det på bästa sätt. Nu har han i stället utvecklats till att kämpa hårt, leverera poäng och uppträda på ett sådant sätt att vi kan vara stolta över honom. Hoppas nu att han får förlängning för ser honom gärna i den finaste klubbtröjor även nästa säsong!
Kommentera