Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2475344

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och nu ska Andreasson vara klar enl samma källa:
24-åringen har, enligt våra källor, också tackat ja till ett bud från Luleå Hockey.

Det ska handla om ett flerårskontrakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Det blev ingen supervärvning i år även om jag tillhör dom som fortfarande gillar Komarov och tror han blir oerhört nyttig i ett eventuellt framtida slutspel.
Men den sent inkomne bilige Olle som gjorde en bra match i chl-finalen hyllas av Bulan och ska nu in i förstalinan och PP enligt NSD.
Rätt kul tycker jag faktiskt och unnar verkligen Olle framgång oavsett detta blir hans sista eller näst sista år med skridskor på.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Även om vi fått ett mellanår i SHL i år känns det bra att tänka på kommande säsong där vi förhoppningsvis får njuta av poängproducenter som Andreasson, Kempe och Shining Shinnimin. Den sistnämnde har ju offentligt förklarat att han trivs bra och vill stanna och klubbens företrädare har informerat om att intresset är delat. Och förr eller senare SKA det lossna för Einar Wolf!

Vi lär säkerligen ha kvar Warden och Lassi och är därmed trygga vad det gäller spaden. Backsidan lite intressant och visst kommer vi att sakna den härlige Oscar Engsund men går han till hemmaklubben Oskars med ett kontrakt på 5-6 år känns det bra för honom och man får vara tacksam för att fått ha honom, sedan han blivit offentligt hängd och avstängd av rogern i Fiskrenset och räddades till oss.

När det gäller Limpan är det ju som det är: rykten om hans återkomst förekommer varje år och undra på det när det gäller kanske Europas bästa forward under många år, dessutom med ett sådant underbart hjärta för Luleå Hockey. Men övergripande måste man tro att ju längre tiden går desto mer troligt att han och familjen kommer hem för gott.

När det gäller ryktesspridningen i media för några veckor sedan lyftes diskussionen upp även i schweizisk media där man förstås är mycket intresserad av framtiden för den stora stjärnan i Geneve-Servette som just nu leder NLA överlägset och kommer att bli seriesegrare.

På swisshockeynews.ch skrev man följande:

"Is Linus Omark considering a return to Luleå Hockey?
Linus Omark is under contract with Genève-Servette HC until the end of the 2023-24 season. There are, however, rumors about an early return to Luleå Hockey.

A few weeks ago, Omark told NSD that the reports are just that: rumors and that while he loves Luleå Hockey, he still has a contract with GSHC. However, Norrbottens-Kuriren, now reports again that Omark is considering an early return to Luleå.

This would, however, mean that he would have to come to an agreement with Genève-Servette HC regarding his contract which is also valid for the 2023-24 season. As for the SHL team, team manager Stefan Nilsson states that he has "no hopes that he will play for us next season" and thinks that Omark will honor his contract.

Omark has recorded twelve goals and 28 assists in 40 games for Genève-Servette HC this season."

KOMMENTAR
Den där artikeln pekar inte precis på att Limpan kommer hem, men efter alla år vet vi ju att det är meningslöst att räkna med vad som står och vilka rykten som sprids i diverse media ii Sverige liksom i utlandet, även med citat av uttalanden av Limpan. När han bestämt sig, har han bestämt sig och först då vet man.

Och visst vore det underbart att se Limpan i Luleå kommande säsong och då i ett Luleå som knappast som nu kommer att vinna tabellen över antalet gjorda mål, förutsatt att man vänder tabellen upp-och-ned.
Kommentera