Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2477259

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Yep, du har rätt. Vår fight kommer att stå om plats i åttondel och troligen med Pungen och Röglet. Lite tufft att möta Röglet nu eftersom abbotten utvecklats att kunna ta Luleå.

Kampen runt kvalstrecket kommer att stå mellan HuVa och Pölsan och efter HuVas remarkabla comeback senaste veckorna samtidigt med Pölsans kollaps trodde man ju att det var upplagt för dem.

Men Pölsan är Pölsan och kan aldrig räknas bort: kanske blir det en kamp in mot målsnöret. Blir det så KAN det innebära att det lag som slutligen hamnar i kval gör det oförberedda och ett förberett Malmet som plötsligt smäller in 5-7 mål varannan match kör över dem.

Det har vi sett förut när Styven och Huva närmast chockade hamnade i kval och kunde inte förstå det förrän de torskat och sparkats ned i allsvenskan.

KANSKE bättre för Pölsan att HuVa snabbt tar greppet så att de själva kan låta ångesten rinna ut och den pölserliga andan rinna in. Så de kan komma mot Malmet förberedda.

Nåja. Den spännande kampen rullar på där nere men själva fokuserar vi i första hand att ta upp fighten med pungen och Röglet för att sno åt oss en plats i slutspelet. Ingen kommer att tro det minsta på oss, men samtidigt kommer vi att vara jobbiga att möta och knappast någon önskemotståndare. Förutom då för Oskars Rock 'n-rollhockey, men Oskars går så bra nu att de knappast kommer att delta i PlayIn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sex matcher I SHL idag. Läjkers och Fiskrenset som redan spelat står över och efter idag har vi sedan SHL ut en tabell där samtliga lag spelat lika många matcher.

I kväll har vi:

• Timrå IK - Skellefteå AIK
• Brynäs IF - IF Malmö Redhawks
• Leksands IF - Färjestad BK
• HV 71 - Örebro HK
• IK Oskarshamn - Linköping HC
• Rögle BK - Luleå HF

De sist nämnda två matcherna blir förstås vårt huvudintresse när vi möter laget Röglet på plats 10 och samtidigt hoppas att Oskars kan plocka Pung, men det är jag inte övertygad om att Oskars fixar. Pungen kan vara hal när de sätter den sidan åt men hoppas det inte räcker mot Cirkus Suomela (varför, varför kunde det inte varit Luleå som hittade honom).
Kommentera