Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2477424

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Hmm.

Elva poängs försprång och överlägsen målskillnad gentemot HuVa och Pölsan låter ju betryggande för Luleå. Med bara sju matcher kvar ska det ju, som tidigare diskuterats, vara klart som korvspad för oss. Eller?

Kollade in schemat lite.

Våra närmaste motståndare /torsdag-lördag) är Röglet och Läjkers, och vi saknar alltså Honka och Engsund. Lutar mot torsk x2, alltså.

Vilka möter streckkombattanterna då?

HuVa har Öret och Pungen. Inga omöjliga motståndare, har inte så mycket att spela för jämfört med HuVa, som har fått upp farten. Det kan i värsta fall bli två nya trepoängare för HuVaranerna. Hmm.

Pölsan då? De har kvalfärdiga Malmet och sedan skadedrabbade Fiskrenset. Båda matcherna hemma, där Pölsan kan vara stark. Hmm, inte osannolikt att Pölsan tar båda matcherna. Snarare troligt.

Vad har vi då?

Försprånget är nere på fem poäng bara, men det ska väl fixa sig?

Vad har vi sedan att möta?

Ajajaj.

Vi möter Pölsan, som vid det laget kan vara riktigt uppjagade. Samtidigt som HuVa hemma tar emot Röglet, som då lär vara klara för PlayIn och har mindre att kämpa för. Vilken rysaromgång! Risk att båda lagen tar in ytterligare 3 pinnar på Luleå.

Och därefter kan vårt försprång Vips! minskat till bara 2 poäng mot Pölsan och mot HuVa.

Med fyra omgångar kvar.

Varpå vi ska möta Apan och...

Nej, det här törs jag inte spekulera vidare i.

*ryyyyyyyyyyyyyysa*...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Urtypen för den Norrbottniske Pessimistkonsulten möter den obotlige Optimistkonsulten i envig.
Vänd dig om så ser vi vem som drar först ;)
Äh.
Jag hoppas verkligen att inte din lilla orosanmälan slår in. Men inser att den är möjlig. Fy fan vad du jagar upp en stackars pinad ångestladdad krake till Luleåsupporter såhär en helt fredlig torsdag eftermiddag i nådens år 2023.
Kommentera