Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2477517

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ja, det var ett viktigt påpekande. Mannen från Väckelsång har öst in mål under åren på Läjkers - ett par mil från Väckelsång - som vi möter på lördag. Och vidare har han varit med om att fimpa Röglet många gånger. Vore ju härligt om den sent hemhämtade Olle kliver fram och visar vägen.

När det gäller laget är det blåkopia på de som slog Fiskrenset. Då var det ju utespelarna som kämpade ned renarna ordndentligt men jag tycker också att Lassi växte fram som den riktige Lassi, mannen som stal match på match åt oss under hösten och gav oss chansen att vinna matcher även när spelet var si-så-där.

Noterar att vi får perclaesson och danielericsson som zebror. Ska man tro att Claesson som den mer erfarne styr? Att döma av hans genomsnitt från säsongen blir det då få utvisningar jämförelsevis jämnt borta:hemma och ... typ 3 PP var. Röglet har bättre stats för PP, men vibättre för BP så kanske det går ihop.

Röglet och Luleå är vidare sämst i serien på att vända inledande underlägen så vi hoppas väl att Jonas Iniesta Berglund dribblar av Luleåutbildade Rifalk och sätter ettan.

Röglet kommer alltså med den flitiga förstalinan Tabellini omgiven av de båda före detta Luleåspelarna Zaar och Everberg. Den sistnämnde nu tillbaka efter längre tids frånvaro, kommer säkert att parkera framför vårt mål "som vanligt" och hoppas Erik m fl kan hålla honom på mattan utan att Everberg - som när vi möttes i höstas, kastar sig omkull och fixar PP när han fått cross tillbaka efter att själv ha börjat.

Em spelare jag inte längtat efter att se i Röglet är Simon Hjalmarsson, som vi lyfte in och utvecklade i Luleå; bara för att han skulle sticka till Pungen när en nedsupen Stenbeck och hans vedervärdige hantlangare slängde fram x4-5 lön. Varpå slösimon lämnade efter att i media förolämpat Norrbotten och Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
SeMer inleder med att tala om regnbågsfärger och hockey liksom samhället i övrigt för alla; mer fokus på det nästa omgång.

Vilket påminner om när Kiruna AIF valde regnbågsfärgade tröjor vilket inledningsvis ledde till en del "kommentarer".

Då tillfrågades Börje Salming om vad han tycket om saken och han svarade omedelbart *Bra! Mycket bra!" varpå dravlet dog ungefär som när Renberg och Sandström skröt med ärren i hissen när Kung Börje klev in.

Tänk så man redan saknar denne hedersman.
Kommentera