Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2479529

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Folk undrar varför Gangsteröret kallas Gangsteröret. På ren svenska eftersom de haft en tidigare ordförande och storsponsor som satt i system att lura stat, region och kommuner på skatt. Genom att konka till höger och vänster för att lura investerare och skatteindrivare. Numera är han naturligtvis förbjuden ägna sig åt affärer i Sverige. Men det finns ju bulvaner...

Samtidigt som Gangsteröret sponsrats att ösa ut miljoner kör att köpa in spelare till hockeylaget. Nedan en artikel där denne person som finansierar Gangsteröret är brottsmisstänkt igen. Skatteverket misstänker att han gömt en miljard i Luxemburg. Bra-att-ha-pengar närman snor hockeyspelare från Luleå och andra lag?!

USCH!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Kempe borta på lång tid, kOMAReK borta på lång tid, Olle kanske borta, Honka borta idag, Engsund avstängd idag...

Innan matchen i torsdags låg vi 11 poäng ovan kvalstrecket, nu ligger vi 9 poäng ovan kvalstrecket.

Och vad ser vi framför oss, närmaste tre omgångarna?

Vi möter ligans två topplag borta, samt en vilt kämpande Pölsa som dessutom tycks ha fått in en vakt som högpresterar. 0 poäng för Luleå dessa tre matcher känns inte bara som en teoretisk utan också en trolig möjlighet.

Men det ska väl inte vara någon större fara, med tanke på att vi fortfarande ligger så långt över kvalstrecket?

Låt oss kolla in vad konkurrenterna har framför sig närmaste tre omgångarna...

Pölsan har alltså Fiskrenset och Öret hemma, samt Luleå borta. Ajajaj, det ser definitivt inte omöjligt ut. En spritt språngande Pölsa kan ta alla matcherna. Tror jag. Och då är de ikapp Luleå! Vad händer?

HuVa då? Pungen och Trottoaren borta, Röglet hemma... Känns som tre motståndare som Huva gärna kan torska .... eller vinna mot. Skulle de vinna de tre matcherna är också de ikapp! Ojojoj...

Hur går det för lagen ovan oss då?

Ja, Pungen har HuVa och Timret hemma, Warulfven borta. Inte helt skrämmande för pungarne, förutom dagens match mot HuVa alltså.

Röglet å andra sidan har Oskars och Warulfven hemma, samt HuVa borta. Tufft, men Röglet
har äntligen fått in Everberg i laget och han såg helt OK ut mot oss.

Hmm ... lite tufft, men både Pungen och Röglet ska väl ta ett antal pinnar och segla ifrån - lämna Luleå i träsket att tampas med HuVa och Pölsan.

Shit! Får verkligen hoppas att HuVa - som närmaste fyra matcherna har sexpoängsuppgörelser med Pungen, Röglet och Pölsan misslyckas.

Snabbt kollat tycks ju Pölsan och HuVa ha tuffare avslutning sista tre matcherna än Luleå har. Men har de lyckats kommande tre matcher och känner vittringen av Luleå samtidigt som vi drabbats av Den Stora Ångesten så...

Idag kommer man att hålla som aldrig förr på Fiskrenset och Pungen!
Kommentera