Luleå HF

116295 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2480746

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Trött jag blir på "klickjägar-Mimmi Åkerlund".
Andra artikeln på kort tid där hon lägger ord i kaptens mun.
Krigsrubrik idag: "Kritisk till tunna truppen: "Sliter på spelarna"
I artikeln:
Hur mycket påverkar det att ni saknar Julius Honka och Oscar Engsund i försvaret?
– Överhört mycket. Även Olle (Niklas Olausson) och Jonas Berglund framåt. Vi är ett extrem tunt lag just nu. Även om Berglund gör det jättebra på backen så är det en helt annan sak. Det går inte att komma in i den rätta synken för egentligen någon. Det går några matcher, men det blir oerhört tungt i längden och det sliter på spelarna som får dra ett extra lass. Vi är en tunn trupp och har varit det hela året.
---
Skrev till henne för nån vecka sedan när hon övertolkade Chefens ord i samma anda. Inget svar. David O Jiglund han svarar ju i alla fall och man kan resonera om saker. Oerhörd skillnad.
Det jag reagerar på är att denna tjej och "Johansson" odlar nån sorts kritik de tror att alla fans alltid gillar att de driver när de lyssnar på de högljuddaste som tjafsar utanför spelarnas utgång och skriver anonymt på nätet. Trist journalistik. Annars bra artiklar väldigt ofta av andra journalister på Norländskan/Kurren där man får mkt inside info och extra allt så en webbprenumeration (min enda dagstidning trots fyrtio år drygt i Sydbotten).
Visst kan man vara kritisk och det är även jag mot en del beslut denna säsong. Precis som säkerligen kansliet kommer att göra en sjukt hård säsongsanalys av det egna arbetet. Reagerar mest på populismen och lismandet mot vad de tror är folkopinionen. Och att ständigt lägga ord i kaparns mun är illa i mina ögon. Finns säkert de här eller nån annanstans som tycker att all skit ska kastas på Skuggan och Engman och gillar hetsen när journalisterna ställer sig i pöbelns kör.
Fast jag tycker mest det är låg nivå.
Nya tag på tisdag.
Krossa äckelpölsan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo, nu är tid att samlas, sluta leden och ge allt stöd man kan.

Jag kan tycka att man hade ansvar att förbereda sig med plan B om Limpan skulle gå till Schweiz och dessutom ville jag ju, som du vet, att man skulle haft kvar Lepistö. Men därefter tycks det ha varit fikon och tror de varit tvungna att betala orimliga pengar för att kunna landa spets och då blev det så här.

Men nu är inte tid att gnälla över att vi saknar spets utan nu gäller det att koncentrera sig på att slippa kval.

Se t ex på Warulfven som saknat betydligt fler spelare än vi och under längre tid. Men skiter i det och kör bara.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
För övrigt den överjävligaste säsongen på år och dag.
Glad blir man nog inte förrän i augusti eller nåt.
En sjuhelvittes baksmälla efter match sju med några felbeslut (som förvisso fler gjorde) när vi tappade sjukt med spets.
Trubbigt och tunnt.
Man hänger sig nu på heltid åt den klassiska åkomman Luleångest.
Fan.
2023 - pissår
Kommentera