Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ja, idag vill man ge Lassi godkänt men sedan stannar det. Kommer vi så här mot Pölsan och Apan lär vi bli slaktfärs bara.

Har vi sedan blivit upphunna kan ångesten stoppa oss även mot Öret, Ulfven och Malmet. Vore så otroligt skönt om vi kan vinna någon av de två närmaste matcherna, helst den första förstås.

Osten kanske skulle kidnappa spelarna, ta dem upp på Kebne, och sedan hemma på tisdag och mosa Pölsan.

Sista matchen i kvartsfinalen av SDHL-kvalet pågår mellan DamÖlen och FaluDamen. Vinnaren är klar för semifinal.

DamÖlen fick bästa möjliga start med 1-0 efter 0.36 och 2-0 efter 0.57.

Men sedan blev det en j-a holmgång under första perioden med inte mindre än sex utvisningar varvat mellan lagen. Och den sista var på 5 min och match på en DamÖl.

I början av andra reducerar FaluDamen till 2-1 och med mindre än tio minuter kvar kvitterar falunskorna till 2-2.

Nu återstår 50 sek av tredje perioden.

Redan klara för semifinal är
• DamRenset
• DamTeglet
• DamApan

Och när matchen i Umeå är färdigspelad får Damrenset välja motståndare i semin. Mycket talar för att DamRenset väljer DamTeglet för enklaste resor. För DamRenset spelar det ingen roll vilka de möter: de har ju vunnit samtliga spelade matcher i år och gick igenom serien med snittet 11-0 per match.

Matchen i Umeå slutar 2-2 och sudd väntar.

Vore väl kul med ett Västerbottensderby i semifinal?