Luleå HF

116466 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2481850

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Vi har haft ngr bra domare Rådbjer - Winnerborg - Kuben är väl det jag kan dra fram, Standarden på domarna är inte den bästa men sett till hur CHL finalen såg ut med zebrorna där så är våra genialiska och då är det mycket snällt sagt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Förbundet har börjat släppa zebratilldelningen i matcherna nu. Magnussönerna Richard och Johan är tagna, så också Holmarna Christoffer och Mikael. Björken är tagen tack för det. Nu åkte också Claesson. Och där kom Öhlund och tyvärr Grosshandlaren.

Inte så många kvar nu. Nord kanske? För inte fan kan de väl skicka apzebran skellefteåmannen att skämma ut sig igen? Lindhe, Wedin, Bringan, eller Eriksson-Andersson?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Ja, Winnerborg gillade jag bäst. När han kom tillbaka från NHL var han riktigt bra och speciellt tog han korrekta utvisningar på apor när de slog klubbor i ansikten på motståndare och när Fläskberget körde sitt fusk.

Apan svarade med att belägra förbundet med dagligt gnäll och klagomål på Winnerborg, som till slut ledsnade och har sedan dömt i Norge. Skulle gärna se honom lämna baggarna och döma i SHL igen. Ger mig fan på att han skulle upptäcka swin-gerlis förkärlek för att filma till sig utvisningar i kritiska matchlägen genom att låta benen försvinna.
Kommentera