Luleå HF

116464 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2482338

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
JAAA!!!

Luleå lyckas etablera så kallad andra periodhockey! Behåller tryck i pölsans zon, byter in fräscha spelare medan pölsorna blir allt tröttare och till slut hinner de inte med.

Erik smäller på ett hårt pass och Olle styr in den till 3-1!

Så j-a underbart att se Niklas Olausson i Luleå igen och både hans pass till 1-0 och styrning till 3-1 är mål som inte hade varit mål utan Olle. Vilken spetsvärvning!

Pölsan hade fått andra perioden dit de önskade och det var helt jämnt och inga mål hängde tydligt i luften. Fast 1-2 lika sannolikt som 2-1 när nästa mål skulle komma.

Men Luleå jobbade stenhårt i sin höga press och Pölsans försvar sviktade och med flyt lyckades vi utnyttja det till två ytterligare mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Gudars skymning vilken härlig senare del av andra perioden. Luleå kämpade på bra och fick upp några lägen men de där brukar vi skjuta utanför eller i magplattan på motståndarens vakt.

Man hade nästan glömt bort att det kan bli mål också. Men nu blev det så och det känns som att vi har flyt med oss, jämfört med den oflyt vi haft så många matcher tidigare.

3-1 för Luleå och en period kvar. Då kan det kännas i högsta grad lämpligt att betänka hur det gick senast vi möttes.

Pölsan kan aldrig räknas bort. Pölsaandan innebär att de går in i kaklet mer än några andra lag förmår och de sätter de mål de behöver.

Vi har varit med om detta så många gånger och Pölsan har mot alla odds vänt och gjort det de behöver gång på gång. Så vi är beredda på vad de kommer med nu....
Kommentera