Luleå HF

116462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2483657

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Musiknjutningarna flödar som de ska:-)

Under tiden kommer Luleå ut med laget mot Apan om en halvtimme.

Noterar att både Erik och Själin saknas bland backarna, dessutom Sallinen bland forwards. Så många borta plötsligt låter det som sjukdom i truppen och det började väl med Honka.

Jonas Berglund får förstås bli back idag, plus att vi kommer till Schtan med Hedqvist, Stefancik och Lindblom d.v.s. junisar att möta monsteraporne.

Slutmatcherna för SHL står ju som spön i backen nu och vi får se hur länge de är borta plus om smittan gått vidare och fler sjuknar framöver.

I backspegeln underbart att så många ordinarie var med i tisdagens oerhört viktiga match mot Pölsan och tog den till seger.

Lite orolig blir man förstås att Luleå nu ska tappa och återigen dras in i Huvaligan, men vi fick ju hyggligt försprång och man kan ju hoppas att HuVa och Pölsan tappar pinnar i sina matcher: det räcker ju med lite fler tappade pinnar där så blir vi klara.

Men att möta Apan utan flera ordinarie backar känns förlorat. Ungefär som när vi försökte hålla Läjkers stången utan Engsund och Honka i lördags.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vi får tydligen Bodenbjörk och Älvsbyöhlund som zebror. Det har vi haft många gånger tidigare och ofta med skrämmande effekt. Som känner de två zebrorna ett tryck att visa att de inte - som norrbottningar dömer för Luleå. Eller så är de lönndomssupportrar till Apan?

Ja, risken är hög att Apan nu fick sin sjätte spelare med sig.

Aplaget ser intakt ut och de är så styva i korken att de nu sätter Forssells senaste spelarköp Tuohimaa med spaden.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Klart man blir lite orolig. Mest för att Kapten saknas. Gissar att Ogge och Honka drar många minuter ikväll pga det.
Att de släpper fram några avvåra faktiskt rätt framgångsrika junisar på forwardssidan istället för Iniesta och Sallinen är på ett sätt himla kul mitt i "före-match.nervositeten":
Kommentera