Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2484572

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Kollade tabellen och då framför allt uppåt. Vi har faktiskt en liten möjlighet att nå sjätteplatsen. Rent teoretiskt ännu så länge. Tar vi tre raka och 9p så möter flera av lagen med några fler poäng än oss varandra de närmaste omgångarna. Rent teoretiskt lika stort belägg för att kriga fast åt andra hållet nu, som det fanns själ att oroa sig för nån omgång sedan. Jämnare och större mittenskikt vette tusan om jag sett.
Efter all sorg och bedrövelse den här säsongen är man dock på ett sätt rätt nöjd om vi går till åttondelen.
Hugg mig inte i ryggen nu, för självklart tror jag lika lite på detta scenario (sjätteplatsen) som det nog framgått hur lite jag trott på kval förutom något nervdaller för en vecka sen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ska lista upp förutsättningarna senare. Måste ned på stan i ett ärende nu. Men i vilket fall så oerhört skönt att kunna skita i Huvaligan!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo, nu ser det bättre ut, tack och lov för det. Våra t6vå absolut svåraste matcher av de fem som återstod var Pölsan hemma och Apan borta och nu vinner vi båda! När vi torskade mot Läjkers var vi så svaga att det kändes inte som att vi brydde oss. Men ALLA spelares insatser i dessa två så avgörande matcher gör en så stolt. TACK!
Kommentera