Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2484672

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Grattis till vinst mot sixfingers

Och i Gävle fann pölsan ännu ett sätt att förlora, deras superduperbra nya målis silade igen och ligger på sämre stats än svaga Lindbäck , båda under 89,9%

Men känner jag pölsan rätt så vänder de detta, slutspel blir dock svårt, kanske redan är kört?
Manner sajnad ett år till, nöjda med det?

I gbg stannade trafiken strax efter 21, nytt rödljus frågade sig trafikanterna, nejdå.. bara Rogers nuna som hamnade på storbildsskärmen efter att Malmö rättvist kvitterade till 2-2 och fiskrens tappade 2-0 till torsk (deras nationalrätt) ännu en gång
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Yep, pölsorne är borta från slutspel. Kan bli en jäkla holmgång i kvalspelet då Malmet, HuVa och i viss mån Pölsan kommit loss nu på slutet.

Gissar att alla hoppas att Pungen - som löper liten risk ramla under nedre strecket - kollapsar och då går till kval oförberedda och mentalt slagna.

He he, Rogern borde ha lärt sig. De har ju i många år nu tappat farten på våren och som regel ramlat till plats sju. Nu är de ju redan där:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Hur ser FBK ut inför slutspelet börjar varva upp??
Så ni ersätter Lennström med Andresson skumt måste jag säga, Jonte har inte rosat marknaden under de två säsonger han lirat med oss och ersätta Lennström tvivlar!
Gumman hans blir kvar i Piteå enl rykten och lirar fotboll så det är särbo som gäller där...
Kommentera