Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2485671

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:
Är väl inte lika självklart att det är oss ni får slå I finalen i år va?
Tror inte finalplatsen är lika självklar för oss i år...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Horace76c: Kanske inte?! DaMooDoo blir väl klara för semifinal idag. Lite mer oklart mellan DamStyvben och TrottoarDamen, men DamStyvben fixar det också antagligen.

Ni får väl då DamStyvben i semi, i annat fall DaMooDoo. Ni har ju slagit de styve dambenen i 4/4 matcher i serien. DaMooDoo har ni slagit 2 ggr, en tredje gång efter straffar och faktiskt torskat en.

Det mesta talar väl för att ni besegrar väl vilket som av de lagen och sedan ska ni upp i final mot Luleå igen. Där det blivit 2 vinster, 2 torsk i serien.

Väl i final kan det bli hugget och stucket. Visst blir Luleå favorit och vi har ju vunnit alla finaler vi spelat sedan Luleå/MSSK bildades men någon gång tar det slut och kanske ni fixar det nu i år.

Nästa säsong blir det andra bullar när DamRensets fruktansvärt ihopköpte lag blandar sig i leken. De har ju krossat allt motstånd i Division 1/Allsvenskan och vunnit samtliga matcher denna säsong. Hur bra kommer de att bli i SDHL 2023-2024? Säkert ett ab de bästa lagen, men räcker de till för attbli bäst?
Kommentera