Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2485795

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jo fast vi har ju rötägg som skickat brev till Omark tex och nån som for hem och hotade Brännis tjej. Plus dom som tar sig själva på lite för stort allvar. Men en del otäcka incidenter bland våra egna "fans".
Rögglarnas fans är väl beryktade om att i sina led ha en nazzeklick som jag läst på olika håll utmärkt sig.
Sorgliga historier allihop och man hoppas att klubbledningarna tar bort idioterna från läktarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo, så är det. Brevet till Limpan la han ju själv ut på Insta och hade kul åt. Ett riktigt pulver det, men å andra sidan fanns det ju luleåhockeyforum där det gnälldes hela hösten åt Limpan - gnäll, som sa inget om Limpan, men sa allt om de små gnällde.

När det gäller Brännis var det ju mer obehagligt att de - eller den - sökte upp honom personligen. Så gör man inte. OK, om man ses på stan och byter några ord men vore det av typen "snälla Brännis, stanna hos oss" kunde det bli OK kommunikation. Såg ju att den mest talföre i supportergrupperingen var bosatt bara hundra meter från Brännis så gissar att de han/de bara knackade på dörren vilket de borde avstått från. Men kanske inte var värre än så - att Brännis höggravida partner ensam hemma blev rädd kan man väl förstå - men att tabloiderna blåste upp det till hot var ju mer typiskt tabloider kanske.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Samma NSD om Linus F idag
Linus Fröberg har tidigare kopplats samman med Oskarshamn, som hans pappa är sportchef i, av Aftonbladet. Det kommer inte att bli spel i Oskarshamn för honom. Men den 29-årige centern, som inte har fått det där budet han hoppats på från schweiziskt håll, kan bli kvar i SHL. Det verkar inte heller omöjligt att det blir en fortsättning i Luleå Hockey
Kommentera