Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2485867

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Njae Brännis själv var ju rätt uppskakad i höstas då det hände så knappast bara uppblåst av tabloiderna. Idioten ställde till det och tur för oss att inte Brännis drev igenom tidigare flytt, för det var jag seriöst orolig för då som jag minns det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Och som jag kommer ihåg det knackades det på dörren och Brännis partner var ensam hemma. Sedan fick man ingen tydlig beskrivning, tror inte att hon öppnade dörren men det vet jag inte. De ska i alla fall ha frågat efter Brännis, så mycket står klart. Men lade de fram något hot? Tror det ej, då borde det framkommit. Min gissning är att hon frågade genom stängd dörr och fick svaret att de ville tala med Brännis; kanske lade de till något ytterligare t ex att det handlade om tabloidäcklens "nyhet" om att Brännis skulle lämna Luleå. Eller sa de något värre?

Sant är i alla fall att hon upplevde det obehagligt (kände sig hotad?) och ringde till Brännis som var i Delfinen och han åkte direkt hem, men informerade lagkamraterna på plats.

Tror vi uppfattade det lite olika alltså.

Jag tänker så här. De förbannade äcklen ros och abrahamsson smällde 10 oktober i Aftontasan med
rubriker i krigstypsnitt ut "AVSLÖJAR: Isac Brännström redan klar för SHL-konkurrent".

Något år tidigare hade de ju kört detsamma och orsakade att Robin Kovacs gick till Öret redan på hösten trots gällande kontrakt och samma idioter försökte "lyckas" med detsamma när det gällde Emil Larsson, men denne spelade i a f säsongen ut för Luleå.

Min uppfattning är alltså att "affären" är helt orsakad av de både jubelidioterna abrahamsson och rosen och de har gjort samma skit flera gånger i syfte att skada Luleå. Skulle de gjort samma om det handlat om andra klubbar? Troligen. I vilket fall visar det bara hur jävla onödiga och meningslösa de är för hockeyn.

Efter dörrknackningen/bankningen öste tabloiderna förstås på som fan med "hot" och liknande. Luleå Hockey och Brännis gick snabbt ut och förklarade hur det låg till och det accepterades väl i alla läger. Men Erik, som också uttalat sig, råkade välja lite fel ord och Vips! vevade tidningarna upp även det till en affär. Som lade sig när han rättat sig.

Så jag tror att några lulesupportrar gick över gränsen, men är inte säker på att det var så mycket. Däremot gick de förbannade skitstövlarna abrahamsson och ros långt åt helvete över gränsen när det gäller att bevaka elithockey och de svinen skrattade säkert gott och skålade medan "affären" krånglade till det för Luleå.

Men det dröjde bara några veckor innan de drog igång nästa attack för att sänka Luleå. Då genom att fråga spelare i alla möjliga lag "Är du OK med att Brendan Shinnimin filmar så för jävligt?" vilket de eldade på med alla möjliga artiklar. Det hela var naturligtvis extremt överdrivet eftersom Shinnimin förstärkte teatraliskt men efter att ha blivit regelvidrigt behandlad - däremot sket de i att lyfta fram riktiga filmningar från Rödin och andra.

Nå, Brendan förklarade offentligt i lokaltidningarna att efter diskussion med Skuggan och Bulan skulle han lägga av med de teatraliska förstärkningarna och det gjorde han omedelbart. Tog skit-Aftontrasan upp det, informerade de om den saken och har de sedan lyft att han inte förstärker alls?

Nejdå. De j-a äcklen är bara ute efter att skada oss med hitte-på-drev. De två svinen på aftontrasan är de som gjort sig förtjänta av att bli uppsökta av supportrar tycker jag.
Kommentera