Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2486511

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nej, men fyran, nu har björköhlund kallat ur rejält i matchen. Torsdagens fina insats av de zebrorna var tydligen ett undantag. Brännis i anfallszon sätter en fin tackling på puckförande spelare - och då blir det tripping!

Fan, när dessa zebror "kommit igång" tar de på vad som helst, missar och träffar, kompenserar och chansar. Och det innebär att de kan störa matchen så pass att det blir lite mer av ett lotteri för att korta vinnare.

Nå, Luleå kommer undan även detta PP. Nu har vi haft 12 minuter BP/PP och Öret har ledning 0-1 i den spelformen. Tycker att det speglas; Öret har både bra box och PP så hoppas zebrorna lugnar sig i tredje perioden. Öret har förstås fördel av att det blir utvisningar, när de spelar så bra special teams, så de lirar generellt lite småfult, säkert medveten strategi.

1-1 alltså inför tredje perioden i en match som nog kan sluta lite hur som helst. Tycker att Luleå jobbar på bra, men Öret är svårspelade.