Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2487782

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås lag mot Warulfven har presenterats. Warden tar alltså spaden, inte oväntat. Nu vet vi ju att Lassi håller hög nivå igen, och dags ge Warden några matcher.

Erik Gustafsson alltså sjuk, troligen borta för säsongen nu. Vilket innebär att #44 kan ha full lekstuga, servera försvarsmisstag som leder till baklängesmål; stå och slöa, eller ta utvisning på utvisning på utvisning - fantastiskt att vi lät lura oss att köpa in en sådan uppföljare till den superslöa Eddie Larsson, helt obegripligt. Fast ... om #44 inte skrivit på för Warulfven ännu kanske han skärper sig för att säkra bra lön när han blir ulfv?

I linorna har vi ju redan Kempe och kOMAReK borta på lång tid och idag faller också Komarov och Sallinen bort. Berglund och Nikupeteri får med sig unge Hedqvist i fjärdelinan.

Noterar att vi har fått zebrorna Nord och den ene Holmen så det blir väl Nord-nivå med få utvisningar; bra det, om spelarna får avgöra.

Kollade in Ulvens lag, se nedan. Tycker det ser ut som att nästan hela det tidigare skadade/sjuka gänget nu hoppar in och det verkar som att Luleå kommer att ha fler ordinarie borta än Ulfven.

Se där. Nu tänker de ta chansen att slå oss rejält, när vi nu möts för sista gången under säsongen. Jahaja.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ni kommer garanterat ha zebrorna med er. Eltifoso har redovisat statistik på vår site att vi nästan alltid är felfördelade
Kommentera