Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2489347

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Anders Klang: Ja, verkligen konstigt. Warulfven tycks ju ha haft en massa borta hela säsongen så på så sätt kanske förklarligt att vi gått så starkt mot dem och med lite flyt hade vi tagit tre pinnar i båda de senaste matcherna dessutom. Men kanske så att spelarna ur båda lagen känner varandra väl och att vi därför har verktyg som krånglar till det för ulfvarne. Vi ... äger deras tankar:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så har damhockeyn igår inlett sina semifinaler i slutspelet om SM. Man spelar bäst av 5 och alla räknar ju med att seriens tvåa DamPölsan och etta Luleå Hockey ska fixa detta för att mötas i final igen.

Mycket riktigt vann lagen sina första matcher, men DaMooDoo stretade emot länge och hade faktiskt 2-2 inför tredje perioden då Luleå drog ifrån till 2-4. Värre var det ändå för DamPölsan som lyckades sätta 0-1 och vinna först efter 70 minuters spel mot DamStyvbenet.

Våra ståldamer fortsätter att göra oss stolta match efter match. Vilka härliga lirare och vilket överljuvligt lag!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Tror inte skadorna påverkat matcherna nämnvärt, det är mer ert spelsätt och kvalitet som ställer till problem, i år liksom i fjol, att vi lyckades vinna G7 på bortais känns fortfarande väldigt överaskande , men tacksamt
Kommentera