Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2492378

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Bra tildelning av zebror för oss tänker jag. Det farligaste för oss är om det blir mycket utvisningar på båda lagen, eftersom det kommer att ge Oskars monsterkedja chans att släppa loss Rock 'n Roll-hockeyn Big time.

Grosshandlaren tar ju minst utvisningar i SHL och Bringan hänger förhoppningsvis på honom för att lära sig lite.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås lag har presenterats.

Lassi tar förstås spaden. Konvalescent Erik är uppsatt som sjunde back, gissar för att han ska gå in vid skada på annan back. Berglund kör back idag. Själin får jobbigaste uppdraget - att städa upp efter #44:s misstag mot Rock 'n Roll-kedjan.

Komarek kommer med spjälat finger som 13e forward.

Tydligt att Luleås trupp är så tunn att vi får plocka in 7e och 13e som egentligen kunde varit borta för sjukdom/skada. Några junisar är inte med idag.

Ja, vad ska vi tro?

Luleås chanser bygger ju på att spelet utan puck fungerar och att vi kan hålla Oskars spelvändningar och Rock 'n Roll-hockey på mattan; samt att Oskars livsfarliga PP inte får många chanser. Samt att Lassi är som bäst och håller bortamålen nere.

Om vi lyckas med det kan vi vinna en målsnål match.

Men om vi inte lyckas utan släpper loss Oskars kan de ösa in mål och köra sönder oss.

Spontant skulle man ju tänka att Luleå borde punktmarkera Oskars monsterlina med de skickligaste döda spel-spelarna vi har. Men det är ju en strategi som Bulan inte alls brukar välja. Man får hoppas att han vet bäst.

Men sedan har vi ju förutsättningarna att OM vi skulle vinna denna åttondel väntar Läjkers i kvarten och man kan inte se annat än att vi då blir förnedrade och utskämda. Inte så trevligt att tänka sig.

Så lite grann har man släppt på spänningen och känner framför allt tacksamhet för att Luleå under slutet av SHL kämpade sig bort från risken att få kvala. En otroligt viktig för att inte säga helt avgörande match då var när vi starkt slog Pölsan. En match där Erik spelade trots feber i kroppen och samma kväll fick läggas in på sjukhus. Tack för din uppoffrande insats, Erik - kanske det var den insatsen som räddade oss och gav oss styrka att nu spela åttondelsfinal i stället för att vänta på kval.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Bringan glöm det han har sin agenda som FriSören lärt han!
Kommentera