Inlägg #2492545

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:

5 - 3 stark vändning, är så glad att vi slapp er i åttondelen.

mattias - 74: Mycket press av Oskars länge och så får TrottoarKanten chans och drar in avgörande 1-2.

Ojojoj, tungt för Röglet. Och underbart för trottoarerna.

mattias - 74: Ser er match nu, sudd nere i Ängelholm, 1-1 mot Röglet efter tre perioder.

Tydligen har före detta Luleåspelaren Daniel Zaar fått lämna med axeln ur led, tråkigt. Men bra för Röglet att nu ha före detta Luleåspelaren Everberg i spel, han är värdefull.

Ock Trottoaren som under våren tappat sin spetsforward, men samtidigt fått "hem" före detta Luleåspelaren Peter Zehlaric. Hålla oavgjort borta som det är nu är starkt.

Lite jobbiga åttondelsfinaler där man små önskar framgång till alla lagen. Hade varit lättare med lag som Apan, Öret, Fiskrenset som man önskar ska torska hela tiden.