Luleå HF

116458 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2493712

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Bachada14: Vi hoppas han fortsätter som han börjat - strålande!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Paus nu och Luleå leder med 1-2 och det är definitivt inte orättvist.

Oskars började bra och tryckte på med anfall men utan att det lyckades såga sönder Luleåförsvaret till vackra mål utan det blev mest skott från distans som ibland nådde målet där Lassi stod i vägen. De målade alltså i PP igen, men det var ett ja-a skitmål där man tycker att Lassi har benet bakom pucken men av någon anledning åker ben och puck innanför mållinjen.

Men för övrigt har Oskars haft svårt att egentligen få öppningar för sin fantastiska Rock 'n Roll-hockey. Luleå har lyckats placera det mesta av spelet i Oskars zon, och vunnit allt fler av kamperna runt sargen (ofta genom en suverän Tyrre!) och fått till spel i slottet och rullat upp Oskars försvar som gärna sjunker ned utan att spelarna har koll på positioner.

Luleå har haft två träffar i ramverket förutom målen så i detta nu får man nog anse att Luleå leder med 1-2 och med mersmak.

Kan vi fortsätta att spela så här har vi chans i den här matchen. Börjar vi "stänga match" som i tredje perioden senast får vi stryk. Det är jag säker på. Kämpa på framåt fortsatt nu!
Kommentera