Luleå HF

116458 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2493887

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
1.51 kvar, en oskar åker på och nuddar en klubba, kastar sig omkull fast Oskarsgalan var igår.

Och grosshandlaren visar ut Fröberg!

Fyran, det var en filmning.

Tidut.

Fan, fan, fan men Luleå klarar denna box också. Har dessutom ett friläge för Brännis som smäller på från halvdistans men utan att måla.

Tre perioder spelade 3-3. Nu paus, sedan en fjärde period som Oskars inleder med PP i nio sekunder.

Jag tycker faktiskt att gosshandlare Sjökvist och Holmen misslyckats i denna match där Lule på många sätt ägt spelet och Oskars tankar men zebrorna har "hittat" ett enda PP för oss och F E M PP för Oskars; ligans mest effektiva PP-lag.

Är det OK från zebrorna? Nej, det tycker jag inte. Skulle de skitit i vad Oskars ljudliga publik tycker borde det snarare varit rätt jämnt med utvisningar.

Luleå har i vilket fall gjort en fantastiskt fin match och man gick INTE bak i tredje utan fortsatte att köra på.

Mycket bra insats av Luleå. TACK, för att ni kämpar så bra. Shinnimin mycket på idag igen men än mer märks att Tyrre, Brännis och Engsund jobbar så bra! Och Lassi så bra som vi vet att han kan vara.

Luleå har helt naturligt sett till att Oskars monsterlina fått ganska lite att säga till om och genom kraftig press sett till att själv få bra chanser i anfallszon.

Men Oskars "räddning" har varit att de fått hela 5 PP mot bara 1 PP för Luleå. Det känns inte OK.

Nu spelar vi strax fjärde perioden. Om Luleå orkar fortsätta - nu blir det bås/bås andraperiodshockey - borde vi ha god chans. Förutsatt att inte Holmen och Grosshandlaren fortsätter att bjuda Oskars på PP efter PP enligt publikens krav.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:
domarn o oskars alltid så där nere
Kommentera