Luleå HF

116458 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2493889

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Ofattbart. Nu har jag inte kollat ordentligt men undrar om det inte är Holmen som krisat ihop och blåser ut Luleåspelare hela tiden? Grosshandlaren brukar ju kunna stå emot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Oskars sätter 4-3 efter 17 min av en fjärde period som Luleå dominerat fullständigt.

Jag tycker att Luleå sammantaget varit det klart bättre laget denna match och i fjärde perioden hade vi ett flertal lägen - a la Oskars sista läge - men målet kom inte, och när Oskars fick ett av sina få lägen fick de in det avgörande målet.

Det går förstås inte att kommentera matchen utan att kommentera att Luleå fick ett enda PP medan Oskars - med seriens farligaste PP - fick hela F E M PP på hemmaplan. Och Oskars satte två av sina fyra mål i PP.

Stod Luleå för fem regelbrott medan Oskars för bara ett regelbrott ikväll? Man behöver inte vara speciellt objektiv för att fastslå att det inte känns OK.

Vi torskade alltså och mitt tips före match att vi knappt skulle torska denna match och bli utklassade i avgörande i morgon kan förstås slå in.

Men det ska fastställas att Luleå var det bättre laget denna match och värda att vinna. Men F E M PP för Oskars (mot ett ynka för oss) i en juste match blev avgörande.

I morgon spelar vi avgörande match. Hur ska det gå?

Ja, om Luleå är lika bra som idag vinner vi. Det enda som kan stoppa oss i så fall är zebror som bjuder Oskars på en massa PP. Får vi grosshandlaren och holmen igen borde de ju i natt känna på sig att de gjorde en usel insats när de gav Oskars ett sådant fruktansvärt PP-överläge.

Men vi får väl väl Skellefteåmannen....
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Grosshandlarn har plockat några på Luleå, Problemet är dem har inte tagit det man ska på IKO spelarna så LESS!
Kommentera