Luleå HF

116443 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2494945

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Perioden inleds med att Oskars drömlina fick 5-6 skottchanser på 5 sekunder från 1-2 meter men det blev inte mål.

Luleå vågade liiite mer än i tredje och i stället för att bara dumpa iväg puck försökte man spela och fick lite spel .... och så kämpar Honka fram puck till Olle bakom målet som visar att han är snabbast i serien (i huvudet) slår fram pass till Rasken som smäller till direkt - och LULEÅ vinner matchen med 2-3 och åttondelsfinalen med 1-2.

Och serietian Luleå är färdiga för kvartsfinal mot seriesegraren Läjkers.

Medan Röglet får möta Apan.

Vad ska vi tro om våra chanser mot Läjkers? Faktum är att vi efter första matchen tidigt på hösten innan Läjkers börjat släppa loss spelet (då vi ändå förlorade) varit komplett utspelade av Läjkers. Vem har glömt när de hade 7-0 efter två perioder innan de slog av på takten.

Men Luleå idag känns bättre än Luleå i serien. Mycket bättre. Men räcker det?

Vi fick inte in Kempe. Vi har tappat Sellgren - för säsongen? Vi har tappat Komarov - för hur länge?