Luleå HF

116443 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2496241

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
En minut kvar av första perioden, 0-0, och nu tacklar en läjk ej puckförande Komarek som får lämna isen efter att ha legat.

Granskning på video. Fem min på isen ändras till två min. Undrar om det inte var en armbåge mot huvudet, men inga tydliga repriser.

PP Luleå mot seriens satsestetiskt bästa BP.

0-0 efter en period, paus nu, Luleå inleder andra med 1.05 PP.

Tycker att Luleå hållit spelet uppe bra såväl i anfallszon som i försvarszon men Läjkers är snabba och passar bra, det går undan. Känns ändå som hyggligt jämnt men skottsiffrorna 10-2 visar att Läjkers haft mer av spelet och även om Lassi nypit samtliga går det ju inte att hålla rent i buren till slut.

I vilket fall imponerad över att Luleå håller spelet uppe så pass. Men Läjkers som nu har en period i benen kommer nog att dra upp tempot en nivå.

Malmet-Pölsan 0-2 nu!
Apan-Röglet 0-1.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Jahaja. I paus får vi se tacklingen i repris. Läjken tacklar Komarek i huvudet med axeln. Och den kompetenta plastpubliken skanderar filmare, filmare, filmare, när Komarek hjälps av isen in i omklädningsrummet. Förr brukar sådant applåderas av hemmapubliken, men de nya lagen i sydbotten har en annan "inställning".

Om zebrorna såg samma som vi nu såg och sänker en femma till en tvåa för en tydlig checking to the head, då undrar man vart vi är på väg.
Kommentera