Luleå HF

116443 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2496660

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:

hånar? Jag tyckte bara det va en korkad utvisning och ta när man är 1 man mer och ta, inte meningen att håna. Då känner du inte mig
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
mattias - 74: Fint, då vet jag hur du tänker. Nu är ni ju bortsparkade från slutspelet som ni alltid blir.

Men när ni spelar match i fortsättningen om ni följer den med kommentarer på er sida går jag gärna in som utomstående och skiter i att kommentera något som helst förrän i ett känsligt läge och då skrattar när någon av era spelare gör ett misstag som innebär att ni förlorar matchen.

Jag har ju sett en del av Trottoarkanten under året och det kommer inte att vara svårt att hitta usla tabbar, ni är duktiga på sådana tycker jag. Och eftersom du gillar sådant uppträdande så ska jag gärna stå till tjänst.

Lycka till nu med att hitta nya Trottoarkanter att sälja fram och tillbaka till kommunen för att mygla undan skatt till statskassan vilket drabbar alla skattebetalare i landet. Det går säkert bra; ni brukar ju växla folk från ordförande i kommunen till ordförande i TrottoarKantens IF fram och tillbaka så det går säkert att fixa mellan skål och vägg.

Tycker att man skulle kunnat glömma Trottoarkantsaffärerna, förutsatt att klubben erkänt, pudlat, och betalt tillbaka det de lurat till sig. Men efter "utredning" förklarade sig klubben "oskyldiga" och att det var kommunen som "felat" men den lokala åklagarmyndigheten glömde att straffa någon. Och därmed ligger den illaluktande stanken och smeknamnet TrottoarKantens IF kvar.
Kommentera