Luleå HF

116443 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2497609

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
DamPölsan leder alltså matchen med 1-0 men faktum är att Luleå haft nästan allt spel de 17 minuter av perioden som genomförts. DamPölsorne har varit tvungna gå över gränsen för att freda sig och Luleå har fått två PP men DamPölsan har stått emot både boxspelen.

DamPölsan har skärpt sig och står emot bättre i andra perioden, även om Luleå fortfarande dominerar. avbet med pölserliga chanser.

Intressant iakttagelse att damhockeyn tycks ha "lärt sig" av herrhockeyn. Efter en chans mot Pölsamålet står Luleås spelare där och överfalls då av tre pölsor som slår och brottar omkull henne.

Zebrorna tar lite omväxlande knepiga utvisningar åt olika håll.

Just nu PP for Luleå, 2/4 pölsaspelares löubbor går sönder. Pölsan tar en avvaktande utvisning, Luleå spelar 6 mot 4 varav 2 av de 4 saknar klubbor och då slår Luleå en passning som glider mot Luleås tomma mål och hamnar bara en decimeter utanför. Och nu, i 3 mot 5, tar Pölsan en till utvisning!