116441 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2498822

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleå betydligt bättre i andra perioden medan Läjkers verkar lite bekväma och inte orättvist sätter Luleå 1-0 och har ledningen inför tredje perioden. Det är naturligtvis kanon-Rask som smäller in målet.

Jahaja, nu ska vi spela treans hockey. Vi räknar väl med att nu kommer Läjkers att skärpa sig och hoppas Luleå orkar stå upp och hålla spel utanför vår zon som i andra, åtminstone någorlunda. Sjunker vi ned för att bevaka vet vi hur det slutar - det har vi testat många gånger under serien och torskat som fan på.

Som Bulan säger i intervju före starten av tredje. Vi får inte bli skvättiga, dvs sätta bort puckarna de gånger vi erövrar dem i vår zon. Då sköljer Läjkers bara över oss gång på gång och då kommer målen att ramla in bakom Lassi.