116441 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2500437

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ser det. Fiskrenset vände tydligen till 2-1 i andra perioden och nu, i tredje, har seriens dokumenterat två värsta hemmadomare lyckats med:

• 49:20 2 min FBK 79. Lundh, Patrik Crosschecking
• 44:37 2 min FBK 11. Nygård, Joakim Tripping
• 43:29 2 min FBK 59. Johansson, Linus Interference

Vi påminner om deras trackrekord under årets SHL; listan över hur många procent ytterligare PP zebrorna ger hemmalag jämfört med bortalag.

TILLÄGG
Just nu ingen utvisning vilket innebär att Warulfven spelar 5 mot 7 och med drygtåtta minuter kvar av perioden kvitterar Warulfven till 2-2 och det är Benny Joelnyström Guldfot som slår till igen med Kanon-Keenes hockeyklubba.