Luleå HF

116441 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2501941

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
solklart bäst i vlh domaren.
Fan vad less man blir..........
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
K-E: Helt j-a sjuka zebror som totalt tappat matchen genom sitt j-a blundande.

Bulan i intervju: det är svårt för oss när vi inte bara ska möta motståndarna utan också domarna. Det ska mycket till för att Bulan säger till, men nu var måttet rågat.

Klubban upp i ansiktet på Erik, zebrorna tar utvisning varpå plastpubliken kör igång med det enda ord de tycks kunna Filmale, filmale, filmale.

Sedan i Luleåanfall en läjk som kör tripping, hakning, hakning, hakning på 10 sek på Shinnimin och åker ut - men idiotförbannadejälvakorruptzebrorna tar också ut Shinnimin för filmning eftersom han åkte ned på knä till slut efter det pågående överfallet.

Därefter sätter Luleå 3.2

Och då ingriper zebrorna igen. Brännis en mjuk crosschecking på Läjkback som omedelbart kastar sig omkull och blahablahabringan och blahahalindhe köper set förstås.

4-2

Strax efteråt 5-2

Javisst kan plastläjkers spela effektiva anfall när de får chans till det. Men det räckte inte idag förrän de förbannade låtsaszebrorna startade sitt skygglappsdömeri med bara två regel:
• Blunda för allt man kan om det är läjkrare som felar
• Utvisa Lulespelare så snart det finns minsta chans.

Och som garnering på tårtan belönar de varje läjkersfilmning med applåder och utvisning, medan de tar ut Shinnimin för en filmning som så jävla självklart INTE är en filmning.

Bulan var tvungen att påtala den snedvridna domarinsatsen innan period tre och därefter har zebrorna varit ännu mer bedrövliga.

Nu följer de upp med att utvisa en Luleåspelare för "abuse of officials" och efter lite spelat PP kör de en ytterligare "abuse of officials" så det blir 5 mot 3 och när Bulan frågar varför tar de - hör och häpna - GAME MISCONDUCT PÅ BULAN!

Ja, fy fan. Zebrorna är varit korrumperade så att de ser köpta ut och nu har de helt kollapsat. Två helt jävla usla zebror som låter en j-a plastpublik bestämma domsluten och när Luleå undrar vad fan de håller på med kör de TVÅ utvisningar för abuse of officials och visar ut huvudträmar för game misconduct.

Det här är ju ett läroboksexempel på hur zebror kan fullständigt misslyckas. Bara att skratta åt. Nog för att man varit med om mycket t ex när de tagits spökutvisningar på Luleå men undrar om inte detta är det värsta exemplet.

Utvisningskontot nu 8 min på Läjkers 61 min, 2 matchutvisningar på Luleå.

Jag tycker faktiskt att det är zebrorna som orsakar allt detta. Inledningsvis genom att blunda för läjkbrott och ta hittepå på Luleå, men sedan genom att helt tappa greppet och ta hysteriska tuppjucksutvisningar på ett lag som protesterar när zebrorna tar sina galna utvisningar och fortsätter.

Att zebrorna på 38 sekunder tar Två abuse of officials plus game misconduct på huvudtränare - allt på bortalaget - innebär, som alla som förstår hockey förstår, att domarna fått psykbryt.

Och allt detta ackompanjerat av trummor från plastsupportrarna på plastläjkrarna.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Känns som dom tar lite av nöjet med hockey dessa satans zebror, orkar fan inte....
Kommentera