Luleå HF

116441 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2505273

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:

Luleå spelar riktigt bra ikväll, tror ni tar denna match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
mattias - 74: Ja, oväntat att spelarna orkar, sedan de blivit av med en femma ordinarie spelare, flera nu på slutet för överfall som inte bestraffats.

Nämnde Ludvig på bild nedanför, ser inte ut att ha så stora studieskulder precis. Han har alltså i den här kvartsfinalen tacklat en icke puckförande Luleåspelare i huvudet till hjärnskakning och borta från matcher samt idag knätacklat bort en annan Luleåspelare från match. Två fula överfall alltså, som båda SKA leda till matchstraff och avstängningar. Men det han hittills fått under hela kvartsfinalen är 2 min.

Ludvig är Läjkers överlägset mest utvisade under SHL denna säsong.

Nummer två på Plastläjkers utvisningsliga SHL, är den andre busen, ex-Apan Lundberg som idag sparkat Komarek med sylvass skridskoskena över handleden; Komarek har fått lämna oklart hur svårt skadad han är. Men i situationen där han fick denna troligen svåra skada visades han ut för "holding".

Ja, det är fortsatt parodi, dock inte samma sinnesslöa hysteri som Linde och Bringan ställde till med. Nord och Skellefteåmannen blir inte rubbade en millimeter, på så sätt OK.
Kommentera