Luleå HF

116441 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2506346

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Svanru: Ja, Fiskrenset har länge kommit undan när de fulspelar och liknande. Zebrorna tycks paralyserade i Scadal-i-Analium, vilket kompletteras av att Lärling har en jättetröskel för att rapportera fula överfall av fiskrensare.

Noterar att renarna redan sprungit iväg till 3-0 efter halva matchen. Gissar att Mitell är lugn att släppa bortamatcherna, väl medveten om att i Lyan skärper ni er och plockar vilka motståndare som helst.

Ser dock inte matchen, jobbar med annat, men har dock en match på och det är kvalmatchen Pölsan-Malmet.

Den matchen döms av Nord (+ Öhlund) som nu dömer match för tredje gången i rad. Han fick ju hoppa in i vår match igår eftersom man mar tvungen plocka bort marcuslinde efter hans psykbryt i matchen Plastläjkers-Luleå 2 dagar innan.

Första perioden spelad, 0-0 men i slutet av perioden matchstraff 5+20 min på Patrik Westerholm som lätt crosscheckad pölsan Dimashov i ryggen varpå denne studsade till mot sargen.

Jag tycker inte det var så fult även om det ska bestraffas förstås. Dima lämnade isen, det återstod ju bara en halv minut, och i andra perioden är han mycket riktigt i spel igen.

Nord kollade på repriser, snackade med Lärling och tog domslutet. Och SeMer analyserade och diskutera gång rågång detta.

Alltså liiiiite mer energi än när busen ludvignilsson knätacklade Sallinen som fick lämna matchen, det som idag innebar att fulbusen ludwignilsson idag stängts av fyra matcher. Då tyckte Nord att det var inte ens utvisning. Tack för den, du.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Slutspelskvartarna
• Fiskrenset-Warulfven 5-0 Ställning 2-2 i matcher
• Timret-Öret 2-4 Ställning 1-3 i matcher

Och så ångestmatchen i kvalet.

Pölsan - Malmet står 0-1 med 4.14 min kvar av tredje och således 4.14 min från Allsvenskan för Pölsan...

Situation nyss. Malmetspelare faller, benet pendlar upp och sparkar till Bertilsson i huvudet. Blev inget skärsår halsen tack-och-lov, sparken togs väsentligen emot av hjälmen. men som en obehaglig illustration av det jag tog upp i eftermiddags: vi måste bli av med de där höga och livsfarliga sparkarna!
Kommentera