Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2553587

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Tack för tipset! Har lyssnat av det hela nu och det var trevligt:-)

Det var verkligen andra tider då, med tanke på att han draftades 1980 av galenskapsklubben Oljan som nr 174, nionde rundan, och åren som följde öste in mål för Luleå och BurkÖlen, men aldrig fick något anbud av Oljan. Oljan har ju mer än någon annan klubb levt kvar i tron att hockey kan bara kanadensiska pojkar spela och värst vore det att släppa in svenskar. Hade LG verkat på 2000-talet hade han draftats bland topparna och fått rejäl chans, kanske dragit in hundratals miljoner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Just idag är jag stark!

Bajen spelar retur hemma mot Twente, som i första matchen hemma i Enschede utmärkte sig genom att ett gäng maskerade supportrar - efter matchen som de vann med 1-0 - överföll folk på en sponsor/familjeläktare och bland annat kastade en bajensponsor ner från läktaren.

Nu får vi se riktig supportkultur med landets bästa sparkbollssupportrar vilka fyller läktarna, inklusive delägaren som synd på bilden nedan.

Man kan bara säga "Twente, MFF och andra bla ha bla ha - skit på er!"

TILLÄGG: Bajen sätter 1-0. Ett skott från 30 meter som träffar ett Twenteben, det blir en långsam lyra som Twentevakten felbedömer; han är högt upp i luften för att ta den, men bollen går långgggggsamt och när vakten är på väg ned seglar det över honom. Dråpligt mål, men nu står det sammanlagt 1-1 och en dryg halvlek till att spela på Söderst...på Tele2 arena. Inför Bajen, bärs och rakade brudar, men inga Twentesupportrar; de fick stanna kvar i Holland sedan de skämt ut sig skamligt.

TILLÄGG IGEN: 5 min kvar av förlängningen när Twente kvitterar till 1-1 (och har då 2-1 sammanlagt), Men då rusar ett gäng Twentesupportrar in på planen för att fira med målskytten. Med anledning av Twentes "uppträdande" efter första matchen borde väl domaren döma bort målet som straff. Men nej.

Nu får vi chansen att beundra sparkbollsspecialiteten maska, maska och maska igen.

YTTERLIGARE TILLÄGG: Så blev det också. Maskades bort, Twente lyckas nå 1-1 och vinner därmed sammanlagt. När det gäller andra svenska lag har Djurgårn ett mål under med minuter kvar. Kalmar har redan krossats av ett lag från Azerbadjan, medan BK Arslet torskat på straffar mot ett lag från Färöarna.
Kommentera