Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2554416

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: Jo, vi gör som vanligt: avbryter diskussionen. Också som vanligt presenterar jag oomkullrunkeliga fakta och ställer frågor, medan du avstår från att svara och koncentrerar dig på subjektiva tyckanden.

Det är ju skillnaden på Luleå Hockey och Apan och det säger allt för en kunnig läsare så det är förstås ett passande slut.

Vi ser fram mot första isträningen som du helt korrekt säger, även om du missar med en dag. Det sker redan på måndag. Klockan 09.00 kör Sveriges historiskt överlägset bästa lag igång - damlaget från världsmästarklubben. Och 16.00 är det herrarnas tur.

Apan "går tydligen på is" först på tisdag, men är det samma dravel som vanligt handlar det förstås mer om fiskdamm, ansiktsmålning och duellerande banjos framförda med ett överskott av fingrar. Inför Schtans dagisbarn som bjudits in gratis. Tidigare gick ju ApPea ut med pressmeddelande efter sådana jippon där han förklarade om nytt publikrekord och "intresset för hockey är större än någonsin" i Schtan, vilket okritisk media som nyttiga idioter copy-pastade i tidningarna. Men det har ju synats i sömmarna år efter år med minskande publiksiffror där Apan nu stoltserar med sämsta publiksiffrorna i SHL, där man dock fyller stora delar av arenan med tomma stolar, betalda av dopingkommunen. Allt handlar således om obygdens alternativa fakta, eller - som vi andra kallar sådant - hitte-på och ljug. Det är väl den dagen du flyger till Grekland och slipper eländet. Du är att gratulera!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Svenska Akademien ser med spänning fram emot highstickings aviserade karriär som författare även om det än så länge är oklart om han satsar på poesi eller prosa.

Låt oss hjälpa honom på vägen. Vi bjuder på ett innovativt stycke highstickinglyrik:

Det sägs att en Jocke från schtan,
som begåvats med väldigt ful kran,
i dusch tappa tvål,
för att bjuda på hål,
och slippa visa sin fula banan.
Kommentera