Luleå HF

116122 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2554603

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
David Ratio har skrivit på för Apan!

Ja, det är sant. Apan har till slut givit upp och insett att de inte klarar av att utveckla målvakter. Och då söker de sig till Luleå Hockeys fantastiska målvaktsskola. Först frågade de Filip Gustavsson men han hade precis skrivit på för Minnesota och Forssell kunde inte matcha de 120 miljoner han fick av Minnesota. Sedan betade de av alla men ingen ville eller kunde.

Till slut nådde de till Berguven - den förste bland arvet efter Myllys - och det visade sig att 38-åringen var ledig. Frågan är om inte Berguven planerade lägga av, bl a har han ju låtit håret växa?

Men OK, sa Berguven, jag kommer. Men bara för fem veckor. David skrev på till 9 september, d v s till innan SHL startar. Undrar om han hinner ned till i morgon, när Apan inleder "den första isträningen". Då blir han överraskad när han kommer med rören, medan övriga apor kommer med spön för fiskdammen.

PÅ Apans hemsida presenterar de kanonvärvningen och "lyckas" undvika att ens nämna att Berguven är född och uppväxt i Luleå och utvecklad av Luleå Hockey som han spelat för i många omgångar, förutom några utflykter till Pungen, Pölsan och Timret. Fakta, vi inte nämner, finns inte, enligt den dominerande doktrinen som man säger i obygden. Vi andra säger att det är varianter av ljug.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag måste säga att det är imponerande av dig Sven att hålla monolog (nästan) i den här boken..
Kommentera