Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2555428

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så har Sverige tagit sig till semifinal i sparkbolls-VM för damer.

Efter en mycket stark första timme i kvarten mot Japan, som mest backade, men sedan blev det nervöst när Japanskorna gick all-in framåt med snabbt kortpassningsspel. Men med visst flyt vann vi till slut med 2-1.

Nu ska vi alltså spela semi och därefter antingen guldmatch eller bronsmatch. Har inte sett så mycket av lagen men det känns som att vilket som helst av de sex lag som nu återstår kan bli världsmästare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så visar det sig att Joel Lassinantti hade "Kissing Disease" dvs körtelfeber vilket förklarade hans sämre form under våren. Tydligen så pass mild utan feber och halsont men ändå är det en tuff sjukdom vanligen med lång konvalescens och kraftlöshet. Och trött och kraftlös var Joel hela våren, så pass att Warden fick gå in och skötte sig riktigt bra medan ur form-Joel fick vila många matcher innan slutspelet mot plast-Läjkers, där Lassi gjorde stark insats trots körtelfebern. Normalt är spelare med körtelfeber sjukskrivna från sport ganska länge eftersom speciellt mjälten brukar vara förstorad med risk för mjältruptur under sportsligt utövande. Men det här gick oupptäckt och Lassi jobbade på. Tur att det gick bra trots allt.
Kommentera