Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2560093

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Elliot12: hoppas nästan Sara Grahn får stå faktiskt! Hade varit intressant att se skillnaden på en kvinnlig/manlig målvakt. Känns spontant som att det inte borde skilja extremt på den positionen. Finns många bra målvakter som är ”mindre” osv
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
SPOODI: Ja, det hoppas jag också - att Sara Grahn får ta spaden för vårt herrlag ikväll, kanske de delar på vaktuppdraget. Och det vore kul att se Sara vakta!

Sara är ju fortfarande en av landets absolut bästa damvakter. Men hur bra är hon? Jag har ju sett en hel del damhockey och allvarligt talat tror jag att det är ganska stor skillnad mellan t ex Sara och Lassi. Skotten i damhockey är betydligt svagare än i herrhockey och dessutom släpper damvakterna in puckar även när de ser skytten, vilket en Lassi i Lassiform väldigt sällan gör. I kvällens match kommer hon tyvärr inte att få så jättebra stöd av utespelarna eftersom de inte spelat ihop sig och fått Bulanhockeyns försvarsspel att fungera ännu. Men säkert kommer de att försöka göra sitt yttersta för att hjälpa Sara ändå.

Men med det sagt tycker jag det vore kul att se Sara i matchen och dessutom har hon i många år varit en klippa för damlaget och det vore artigt att hon också skulle få debutera i herrlaget:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
SPOODI: Ja, skiljer till exempel bara 5 Cm på Lassi och Sara! Vi får se, hoppas hon kommer in.
Kommentera