Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2560153

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Ja inte konstigt att Apan drar så lite folk och att ekonomin ser så illa ut. 9-12 000 för säsongskort, över 200 spänn för en hamburgare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Andra perioden över och Kärpät leder med 2-4. Sara Grahn har alltså hållit nollan! Möjligen förklarligt eftersom Kärpät inte fick till något skott på mål under de fem minuterna Sara hade spaden. Men i vilket fall såg Sara fin ut och agerade säkert - Kärpät hade nog puck i vår zon drygt hälften av Saras speltid men kul att se att Luleås utespelare skärpte sig och markerade bort Kärpäts anfallslinor bra i vår zon.

Eller ... Kärpät kanske känner till Saras bedrifter och alla glud med Luleå Hockeys damlag och därför blivit nervösa och fått gummiklubbor?

Mycket trevligt att se att vi förstärker genom att ta in vakten från vårt uppskattade damlag - världsmästare för klubblag damer - och att vår härliga hemmapublik ger Sara så kraftiga applåder när hon byts in. De på plats i Delfinen liksom vi andra på den virtuella H-läktaren ville se Sara med vår herrspade och jublar och beundrar när det händer:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Kärpät sätter 4-2 i sitt PP. En Kärpätspelare får slå en passning från höger tekningscirkel till vänster cirkel, ett pass 2-3 meter framför mål, parallellt med mållinjen, till en helt fri Kärpätspelare som smäller in pucken innan vakten hunnit över.

Ett boxspel som inte är i nivå för Bulanhockey alltså. Men det kommer. Fast det lär dröja.

Fem minuter kvar av andra perioden och rungande applåder från läktarna för nu byter Luleå vakt och Sara Grahn tar över spaden. KUL!
Kommentera