Luleå HF

116438 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2570737

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: sen blir just denna räkenskap skev som påtalats tidigare då slutspelet guldsäsongen inledde det räkenskapsåret
Så alla finalmatcher med fullsatta restauranger hamnar i den siffran , lär inte vara lika mycket kommande bokslut, förvisso fick vi Mellon senare i vår som ger sexsiffrig summa
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Ja, den finalserien utvecklades till en folkfest i de båda inblandade städerna, ett härligt minne. Vi hade ju t.o.m. lapp på luckan i Delfinen när vi spelade i Karlstad!

Jämför det med finalen året efteråt mellan Apan och Plastläjkers - två lag där det lokala intresset för fejklagen är så lågt att matchintäkterna bara är en bråkdel av i stort sett alla andra lags; de två lag som drogs minst hemmapublik i SHL (förutom Oskars, då endast beroende på att Oskars lada är för liten men nästan alltid knökfull), inte ens femtusen åskådare i snitt; och där den huvudsakliga intäktskällan är ersättning för sändningsrättigheter från SeMer.

Låt oss hoppas på en finalrepris framåt våren mellan våra båda lag, så att hockey-Sverige kan få de hockeyfester man förtjänar!
Kommentera